Castaing

0 produkter

    Historien om foie gras er tæt knyttet til vores civilisations historie og er en del af den franske kulinariske og kulturelle arv.

    Grækerne overtog denne delikatesse fra egypterne, ligesom romerne, der introducerede den til det gamle Frankrig.

    Mange år senere, i 1925, i Coudures, en charmerende lille landsby i Chalosse-regionen (Landes), besluttede Joseph Castaing at dele sine lokale kulinariske lækkerier som foie gras, terriner og konfitter, der bragte ham og hans gæster stor glæde.

    I dag ligger virksomheden i Saint-Sever, kun et par kilometer fra hans tipoldefars fødested. Jean Daniel Castaing leder nu foie gras-firmaet, som skaber nye opskrifter, altid med respekt for husets grundlæggende værdier: “Excellence, Authenticity, Quality, Knowhow, and Craftsmanship.”

    Som en sand ambassadør for fransk gastronomi distribuerer Maison CASTAING sine foie gras og gastronomiske produkter over hele verden til prestigefyldte hoteller, restauranter, stormagasiner, delikatesser, traditionelle butikker og caterere, der ønsker at introducere deres kunder for den mest autentiske smag af produkter fra Landes.

    0 produkter
    Der er ingen produkter i denne kollektion
    Senest set