Fangst

11 produkter

    Fangst - En hyldest til nordisk madkultur og bæredygtig konservering af skaldyr og frisk

    11 produkter
    PRISMATCH
    Fangst Brisling No. 2
    Fangst
    Udsalgspris40 kr. 40 kr. Normalpris
    Fangst Blåmuslinger No. 2
    Fangst
    45 kr. 45 kr.
    Fangst Regnbue Ørred
    Fangst
    53 kr. 53 kr.
    Fangst Brisling No.1
    Fangst
    40 kr. 40 kr.
    Fangst Hjertemusling
    Fangst
    55 kr. 55 kr.
    PRISMATCH
    Fangst Sild No.1
    Fangst
    Udsalgspris40 kr. 40 kr. Normalpris
    PRISMATCH
    Fangst Brisling No. 4
    Fangst
    Udsalgspris40 kr. 40 kr. Normalpris
    Fangst Blåmusling No. 1
    Fangst
    45 kr. 45 kr.
    PRISMATCH
    Fangst Færøsk Laks No.2
    Fangst
    Udsalgspris45 kr. 45 kr. Normalpris
    Fangst Færøsk Laks No.1
    Fangst
    50 kr. 50 kr.
    Fangst Gaveæske
    Fangst
    180 kr. 180 kr.

    Fangst er en lille virksomhed, der har sine rødder i Skandinavien og er dedikeret til udviklingen af den nordiske madkultur. Vi genopdager og genovervejer glemte fødevarer og madlavningsmetoder, som vi ikke længere respekterer. Med fokus på bæredygtighed og gastronomisk håndværk arbejder vi med at udvikle konservering af skaldyr til sit fulde potentiale i Norden.

    Om Fangst: FANGST betyder "fangst" på dansk og norsk, og det er navnet på vores lille virksomhed. Vi genopdager og udforsker havets overflod i de nordiske farvande, bevarer skaldyrene i dåser og serverer dem som velsmagende måltider eller snacks fra Norden. Det er en rejse, vi lige er begyndt på, og der er meget at lære og udvikle, men vi har arbejdet hårdt for at præsentere vores første dåser.

    Bæredygtighed og Fangst: At give respekt til naturen er en del af vores mission. Vi lærer stadig, hvad bæredygtighed betyder i praksis, når det kommer til konserveret skaldyr. De fleste af vores fisk og skaldyr er vildtfangede og har levet deres liv i nordiske oceaner og fjorde. Selvom vores fangst er MSC-certificeret, hvilket sikrer et vist niveau af bæredygtighed, har al fiskeri på industriskala en indvirkning på naturen. Derfor kan vi ikke tilbyde dig et fødevareprodukt, der ikke efterlader et aftryk.

    Dog kommer nogle arter tættere på end andre: Muslinger er praktisk talt CO2-neutrale. Og småfisk som vores nordiske sardiner (brisling) bidrager også til en sundere kost fra både et ernæringsmæssigt og bæredygtigt perspektiv. Derfor har vi prioriteret disse arter i vores sortiment.

    De øvrige ingredienser, herunder den koldpressede olie lavet med rapsfrø fra danske og svenske landmænd og krydderurter fra vores lille importør på Fyn, er alle økologisk certificeret.

    Emballage og bæredygtighed: En af de fantastiske ting ved at konservere skaldyr i dåser er, at det færdige produkt har en meget lang holdbarhed ved stuetemperatur. Det gør risikoen for madspild ekstremt lav, hvilket ellers kan være ret betydeligt for skaldyr. Vores aluminiumsdåser er 100% genanvendelige og kræver kun omkring 5% af energien for at lave en ny dåse under genanvendelsesprocessen. Husk at sortere og kassere dåserne som metal og vores kasser (lavet af FSC-cert

    Senest set