Mød vores dygtige og imødekomnepersonale i vores butikker

Vin - 6 for 5

Bland din egen kasse med 6 valgfri vine og betalt kun for 5*.
*Rabat udregnes ud fra gennemsnitsprisen på de valgte vine.

René Bille

Stifter og ejer

René stiftede i Marts 2021 Steengaard med ønsket om at skabe en lokal forretning med lidt af alt det bedste. René har sin dagligdag i butikken og har desuden ansvaret for personale og indkøb. Du kan træffe René på telefon 31505909 (tast 5) eller rb@steengaardbutik.dk

Oliver Juul Anthonsen

Salgsassistent

Oliver har de sidste par år arbejdet hos os ved siden af sit studie, og nu har han et sabbatår, som han bruger på at arbejde på fuldtid i butikken. Oliver er lokal og bor med sin familie i Malling. Olivers far er vinimportør og har derfor en god grundviden om vine, uden at være ekspert.

Jonas Ladefoged Hansen

Vin og Spiritus

Jonas har fokus på vin og spiritus og kan ofte mødes i butikken Torsdage og Fredag samt til vores smagninger i butikken.

Kasper Ankersø Mærks

Salgsassistent

Kasper er en af vores dygtige unge salgsassistenter, der gør det muligt for os at tilbyde gode åbningstider til vores kunder. Han bor i Beder sammen med sin familie og studerer ved siden af sit arbejde i butikken. Kasper kan du møde i butikken om eftermiddagen og i weekenderne.

Uffe Nellemann

Ungarbejder

Uffe er en af vores lynhurtige ungarbejderer som har et fritidsjob i butikken. Uffe er fra lokalområdet og er bor med hans familie i Beder.

Jesper Bille

Økonomiansvarlig og medejer

bogholder@steengaardbutik.dk

Tlf: 31 50 59 09 (Tast 4)

Om Steengaard

Steengaard startede med en vision om at skabe mere end bare en butik. Det var et ønske om at kreere et lokalt samlingssted, hvor kvalitet og hygge gik hånd i hånd. Vi ville skabe et sted, hvor vores kunder ikke blot kunne finde de bedste varer – men også kunne agere i en jordnær ramme, hvor de følte sig velkomne til at slå sig ned, tage en pause og nyde atmosfæren i butikken.

Hos Steengaard butik arbejder vi ud fra klare værdier om den gode, personlige serviceoplevelse. Fra den første dag har vi stræbt efter at skabe et rum, hvor samtalen flyder lige så let som kaffen, vi serverer. I vores butikker er der både plads til fordybende samtaler om delikatesser og vin eller en uformel snak om det lokale liv. Vi er en social butik med gode varer, hvor der er plads til alle.

Smag og stemning i butikkerne

Vores butikker i Åbyhøj og Beder rummer smag og stemning. Her kan du gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment, der strækker sig fra gulv til loft. Vi har varer til ethvert formål – og ethvert ønske.

I Åbyhøj finder du alt fra delikate oste og lækker chokolade til eksklusive vine. Her er hvert produkt nøje udvalgt for at give kunden mulighed for at finde netop dén specielle vare, som ikke nødvendigvis findes i det lokale supermarked. Vi er din lokale specialforretning.

I vores butik i Beder har vi et omfattende sortiment, der dækker alt fra lækre fødevarer til planter og interiør. Her kan du blandt andet finde køkkengrej af høj kvalitet til dit næste kulinariske eventyr eller en ny plante til boligindretningen.

I Beder skaber vi ydermere en helt særlig udendørsatmosfære med borde- og bænkesæt, varmelamper og hyggelige kroge. Her kan du slå dig ned med et glas vin, en kold øl, en lækker kop kaffe, en bolle med ost eller spise en is i det gode vejr. I vintermånederne fylder vi butikken med varme og hygge – om sommeren åbner vi op for en rolig caféstemning under solens stråler.

I vores butikker kan du finde inspiration til den perfekte gave, hvad end du eftersøger en personlig værtsgave eller en gavekurv med lækre delikatesser. Hvis du er i tvivl, står vores dygtige personale klar til at rådgive dig gennem det brede udvalg.

Hver torsdag, fredag og lørdag byder vi på smagsprøver i butikkerne i Åbyhøj og Beder. Her kan vores kunder få indblik i nye, hidtil ukendte produkter og få en eksklusiv smagsoplevelse. Vores smagsprøver varierer fra uge til uge, så du har mulighed for at udvide din horisont i delikatesser, vin og diverse. Vi giver gode råd til at finde den perfekte vin til enhver lejlighed, så tøv ikke med at tage fat i os i butikken.

Besøg os i Åbyhøj eller Beder

Vi byder dig velkommen i Steengaard butik. Hos os finder du et eksklusivt sortiment af delikatesser, vin, køkkengrej og interiør. Vi har skræddersyet vores udvalg, så du kan finde og opleve alt det, du sædvanligvis kun finder online, på egen krop. Vi gør en dyd ud af at skabe en varm velkomst til nye og gamle kunder: Vi vægter den personlige rådgivning højt og tager os altid tid. I vores butikker er der plads til den gode samtale – og vi nyder at dele vores passion for lækker mad og drikke med vores kunder.

Besøg os i Åbyhøj og Beder eller lad dig inspirere af vores sortiment på webshoppen. Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at hive fat i os i butikkerne eller give os et kald direkte på telefonen 31 50 59 09. Vi glæder os til at se og høre fra dig.

Besøg os i butikken

Her kan du få personlig service og vejledning i vores brede udvalg af gourmet- og livsstilsprodukter eller nyde en forfriskning på torvet foran butikken eller i vores lille kaffe- og vinbar i butikken.

Åbningstider i Åbyhøj og Beder

Butikken i Åbyhøj

Mandag - Fredag
10.00 til 18.00
Lørdag - søndag
10.00 til 16.00

Butikken i Åbyhøj
Silkeborgvej 243
8230 Åbyhøj

Telefon: 31 50 59 09
E-mail: info@steengaardbutik.dk

Butikken i Beder

Mandag - Fredag
10.00 til 18.00
Lørdag - søndag
10.00 til 16.00

Butikken i Beder
Kirkebakken 4
8330 Beder

Telefon: 31 50 59 09
E-mail: info@steengaardbutik.dk