Åbningstider i Åbyhøj og Beder

Mandag - Fredag
10.00 til 18.00
Lørdag - søndag
10.00 til 16.00

Butikken i Åbyhøj
Silkeborgvej 243
8230 Åbyhøj

Butikken i Beder
Kirkebakken 4
8330 Beder

Telefon: 31 50 59 09
E-mail: info@steengaardbutik.dk

René Bille

Stifter og ejer

René stiftede i Marts 2021 Steengaard med ønsket om at skabe en lokal forretning med lidt af alt det bedste. René har sin dagligdag i butikken og har desuden ansvaret for personale og indkøb. Du kan træffe René på telefon 31505909 (tast 5) eller rb@steengaardbutik.dk

Oliver Juul Anthonsen

Salgsassistent

Oliver har de sidste par år arbejdet hos os ved siden af sit studie, og nu har han et sabbatår, som han bruger på at arbejde på fuldtid i butikken. Oliver er lokal og bor med sin familie i Malling. Olivers far er vinimportør og har derfor en god grundviden om vine, uden at være ekspert.

Jonas Ladefoged Hansen

Vin og Spiritus

Jonas har fokus på vin og spiritus og kan ofte mødes i butikken Torsdage og Fredag samt til vores smagninger i butikken.

Kasper Ankersø Mærks

Salgsassistent

Kasper er en af vores dygtige unge salgsassistenter, der gør det muligt for os at tilbyde gode åbningstider til vores kunder. Han bor i Beder sammen med sin familie og studerer ved siden af sit arbejde i butikken. Kasper kan du møde i butikken om eftermiddagen og i weekenderne.

Uffe Nellemann

Ungarbejder

Uffe er en af vores lynhurtige ungarbejderer som har et fritidsjob i butikken. Uffe er fra lokalområdet og er bor med hans familie i Beder.

Jesper Bille

Økonomiansvarlig og medejer

bogholder@steengaardbutik.dk

Tlf: 31 50 59 09 (Tast 4)

Besøg os i butikken

Her kan du få personlig service og vejledning i vores brede udvalg af gourmet- og livsstilsprodukter eller nyde en forfriskning på torvet foran butikken eller i vores lille kaffe- og vinbar i butikken.