Ofte stillede spørgsmål

I vores hjælpecenter finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke hvad du søger, kan vi altid kontaktes per mail og tlf.

Generelt

Vi har 1-2 hverdages leveringstid på alle lagerførte varer.

Du kan finde et stort udvalg af færdige gavekurve her. Ønsker du at sammensætte din egen, kan du købe en af vores tomme gavekurve her.

Du kan tilføje gaveindpakning eller gavekurv til din bestilling her

Du kan tilføje en personlig hilsen i indkøbskurven og vi skriver den meget gerne på et flot kort, hvis du tilvælger et her

Levering & Click&Collect

Vi tilbyder gratis levering til pakkeshop, hvis du køber for mere end 500 kroner.

Vi leverer også til etageejedommen, men da pakkebuddet som udgangspunkt ikke kan stille pakke uden din undeskrift, skal du være hjemme til at modtage bestillingen. Hvis du ikke er hjemme, så kan du afhente din bestilling i nærmeste pakkeshop eller udleveringsted

Vi tilbyder desværre ikke at stille din pakke ved din bolig uden din underskrift, og du skal derfor være hjemme for at modtage bestillingen. Hvis du ikke er hjemme, kan du afhente bestillingen i den nærmeste pakkeshop eller udleveringssted.

Vi pakker alle kølevarer i flamingokasser med køleelementer og afsender dem med pakkeposten. Hvis du skal afhente din bestilling med kølevarer i pakkeshoppen eller et afhentningssted, er det vigtigt, at du afhenter inden 24 timer for at undgå forkert opbevaring af varerne. Dette gælder også hvis du vælger Click&Collect.

Vi afsender kølevarer fra mandag til torsdag, med undtagelse af helligdage eller dagen inden en helligdag.

En bestillingsvare er enten en vare, der er på vej til lager fra vores leverandører, eller en vare, som først bestilles hjem, når en kunde laver en bestilling.

Hvis du ønsker at afhente i butikken i Beder syd for Aarhus, kan du vælge Click&Collect.

Hvis du køber for mere end 500 kroner, er levering til pakkeshop gratis. Du kan også vælge levering til pakkeshop for 38 kroner eller hjemmelevering til mellem 49 og 69 kroner.

Returret & reklamationsret

Vi tilbyder 30 dages returret på alle varer med undtagelse af føde- og drikkevarer, som ikke er tilladt at tage retur jf. dansk lovgivning.

Læs mere her

Ønsker du at indgive en reklamation bedes du sende os en e-mail med dit ordrenummer og billeder der tydeligt viser fejlen eller skaden, gerne på afstand og tæt på, så vi nemmest kan lave en vurdering.


Du kan sende oplysningerne til vores kundeservice på webshop@steengaardbutik.dk"