Levering i dag?

Alle hverdage kan du bestille inden 15.00 og få leveret samme dag i 8330 Beder, 8340 Malling og 8320 Mårslet i tidsrummet 16.00 - 18.00

Betingelser:

Vores lokale samarbejdespartner No Bad Days Cykelbude levere dagligt i vores lokalområde som er Beder, Malling og Mårslet postnumre. Alle hverdage er det muligt at få leveret samme dag, hvis bestillingen er hos os senest kl.15.00. Leveringen finder sted i tidsrummet 16.00 - 18.00 alle hverdage.

Bestiller du i weekenden eller på helligdage vil leveringen finde sted næste hverdage i tidsrummet 16.00 - 18.00. Bestillingsvare vil blive leveret første mulige leveringsdag, når bestillingen er modtaget på vores lager i Beder.

Vi anbefaler at du er hjemme til at modtage leveringen. Er du mod forventning ikke hjemme vil vores cykelbud stiller leveringen på det sted der vurdres mest forsvarligt.

i tilfælde af ekstra travlthed, sygdom eller andre uforuselige hendelser vil vi være nødsaget til at udskyde leveringen eller finde alternativ leveringsform som ikke nødvendigvis er med cykelbude.

Modtager du mod forventing ikke din levering som aftalt eller ønsker at lave en reklamation over transportskade(r), er det vigtigt at du retter henvendelse til vores kundeservice på webshop@steengaardbutik.dk samme dag.

vi tager forbehold for tastefejl, lagerfejl og udsolgte varer.

Priser

Levering i Beder, malling og Mårslet postnumre med cykelbud

Køb for under 500 Kr. 29,-

Køb for over 500 Kr. og få gratis levering.