Domaines Ott
Domaines Ott består af tre forskellige og selvstændige ejendomme: Château Romassan i AOP Bandol samt Château de Selle og Clos Mireille i AOP Côtes de Provence. Vi tilbyder med stor fornøjelse vinene fra alle tre ejendomme.
Allerede i 1912, da Marcel Ott overtog ansvaret for familiens dengang to slotte udviste han stor respekt for naturen og sine medmennesker med følgende mantra: ” Alt som er tilsat jorden eller vinen ender i forbrugerens krop. Ingen bør lege med andre folks helbred ”. I praksis betød hans overbevisning, at man fx udelukkende skulle bruge organisk gødning på vinmarkerne og at man skulle gære vinen med druernes egne naturlige gærceller samt modne vinen på træfade.
I 2004 overtog Champagne Louis Roederer hovedparten af Domaines Ott – dels for at sikre firmaet en langsigtet fremtid, dels for at fastholde positionen som den mest prestigiøse producent i Provence. I dag er vinmarkerne dyrket efter biodynamiske principper med brug af naturlig gødning og produkter, som er godkendte til økologisk dyrkning. Mellem vinrækkerne får græs, blomster og vilde planter lov til at vokse og er med til at opretholde den rette biologiske balance i jorden.